Hallo!

Mijn naam is Rick Harmsen, 30 jaar en ik ben een behoorlijke sportfanaat. Het begon toen ik op jonge leeftijd met mijn vader mee ging hardlopen. Iets waar ik een kleine aanleg voor heb, en al snel liep ik ook mee in wedstrijden.

 

Na mijn middelbare school ben ik 2008 bij de Koninklijke Landmacht gaan werken. In mijn 4 jaar als militair heb ik heel veel gedaan en geleerd op het gebied van sport (zoals: klimmen, survival, kracht en conditie training, mentale training, hindernisbanen en bootcamp).

 

Ook na mijn diensttijd ben ik heel actief gebleven met sport. Niet alleen in de sportschool, maar ook door veel te lezen. Op internet te zoeken naar nieuwe trainingsvormen en filmpjes. En door me te verdiepen in voedingsleer.

Door het plezier wat ik beleef met sporten en alles daarom heen ben ik gaan realiseren dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Na het volgen van meerdere opleidingen bij de AALO ben ik klaar om jou te begeleiden, te motiveren en fitter te laten voelen!

Het doel van mijn trainingen is om jou echt beter te maken op een leuke en motiverende manier. Dit houdt in: werken aan techniek/houding, intensiteit veranderingen, conditie en kracht combinaties maar ook teambuilding en vooral plezier. Het trainen in een groep werkt motiverend en zorgt voor een leuke trainingssfeer, hierdoor geef je niet snel op en verleg je eerder je grenzen. 

 

 

Boot camp is de perfecte mix van al deze ingrediënten! Doe daar een portie frisse lucht en groene natuur bij en je hebt een geweldige training.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd geworden? Doe dan nu mee voor een gratis training.