Hallo!

Mijn naam is Rick Harmsen, 34 jaar en ik ben een behoorlijke sportfanaat. Het begon al toen ik op jonge leeftijd met mijn vader mee ging hardlopen.

 

In 2008 ben ik bij de Koninklijke Landmacht gaan werken. In mijn 4 jaar als militair heb ik heel veel gedaan en geleerd op het gebied van sport (klimmen, survival, kracht en conditie training, mentale training, hindernisbanen en bootcamp).

 

Het plezier wat ik beleef met sporten heeft me ertoe gezet om in 2015 te beginnen met mijn eigen sport bedrijf. Ik doe nu alles op het gebied van buiten sporten wat  super leuk is! 

Het doel van mijn trainingen is om jou beter te maken op een leuke en motiverende manier. Dit houdt in: werken aan techniek/houding, intensiteit veranderingen, conditie en kracht combinaties maar ook teambuilding en vooral plezier! 

 

Sporten is hartstikke gaaf !!

Alleen trainen of in een groep, mijn doel is altijd: "Plezier & resultaat!"