Bootcamp

Bootcamp is een plezierige en gezonde manier van trainen. Doordat je buiten sport, sta je voldoende bloot aan de hoeveelheid daglicht die je dagelijks nodig hebt om je fit en opgewekt te voelen. Dit in combinatie met de vaak mooie groene omgeving en frisse buitenlucht werkt heel ontspannend voor lichaam en geest. En omdat je met de oefeningen bij bootcamp meerdere spiergroepen tegelijk aanspreekt, train je niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen, maar ook je coördinatie en flexibiliteit. 

 

 Het trainen in groepsverband levert al snel een leuke en sportieve sfeer op. Daarmee creëer je een soort van "teamspirit" wat ervoor zorgt dat je net wat meer geeft. En daarbij doe je ook leuke sociale contacten op.

 

Een bootcamp-groep bestaat uit mannen en vrouwen uit allerlei leeftijdscategorieën. Doordat je samen traint, vliegt de tijd voorbij en ben je zowel sociaal als sportief efficiënt bezig.   

 

Om jou een echt goed beeld te geven van mijn trainingen zijn de eerste 2 trainingen gratis en vrijblijvend. 

 

Run bootcamp

 

Run bootcamp is een training gericht op beter hardlopen. Tijdens de training wisselen we normaal rennen af met interval training, loopscholing en sprint-technieken. De trainingen zijn op verschillende locatie's zodat je beter wordt op elke ondergrond.

  

     

   De voordelen van Run bootcamp:

  • Lekker buiten in de frisse lucht.
  • Stok achter de deur om wekelijks te hardlopen.
  • Verbeter je eigen techniek.
  • Leer nieuwe tips en tools.
  • In een leuke groep samen sporten!

 Weten wanneer er run bootcamp is? Check mijn Facebook pagina!